Partners aan het woord

Caroline Demey

PixCel.fr

Vrolijk en met volle energie fleurt Manon de presentatie van het NK Paaldansen! Twee dagen lang houdt ze het vol om voor een hele zaal te spreken en de lege momenten te vullen met de nodige informatie, een lief woord voor elke sponsor, een grapje of zelf een demonstratie in de paal. Dat is knap want hoewel ze vaak hetzelfde moest vertellen weet ze op de juiste manier te doseren tijdens het evenement, je kunt voelen dat ze er goed over na heeft gedacht. Ze weet ook het publiek te betrekken wanneer het uitkomt en kan goed omgaan met onverwachte gebeurtenissen. Kortom, ik vind het heel fijn om Manon te zien als presentatrice en ik zal haar zeker aanbevelen!

Eveline Bloks

Organisator NK bij DAPF

Op de afgelopen 2 edities van het NK Aerial & Pole heeft Manon de presentatie verzorgd. Zij heette het publiek welkom, kondigde atleten aan, benoemde sponsors en praatte het programma aan elkaar. Dit heeft zij naar tevredenheid van de organisatie gedaan en wij zouden in de toekomst dan ook weer graag met haar werken. Wat prettig is, is hoe weinig aansturing Manon nodig heeft. Zij gaf vooraf aan voldoende te hebben aan een leidraad van het programma, wat ons als organisatie veel tijd heeft bespaard in het uitwerken van een volledig script/draaiboek. Zij heeft bewezen ruim voldoende improvisatievermogen te hebben om deze leidraad ter plekke zelfstandig in te vullen. Ook het oppakken van onvoorziene wijzigingen of het doorspelen van ingefluisterde publieksmededelingen ging vlekkeloos. Wat als het meest positief ervaren is, is hoe zij buiten het presenteren van het programma ook, geheel uit zichzelf, een stuk interactie met het publiek oppakte om de sleur van zitten en kijken te doorbreken. Zo kwam ze met komische elementen als “even samen een dansje doen”, waarbij het haar ook lukte het merendeel van het publiek mee te krijgen in haar enthousiasme. Tot slot heeft zij ook aandacht besteed aan haar voorkomen door haar kleding aan te passen aan de thema’s van de dagen, wat getuigd van professionaliteit in haar taak.

Vito Smedts

Co-Founder & Chairman Businessclub Horst

We hebben een Seminar over Topsport & Mindset georganiseerd met Manon als presentatrice. Het contact verliep soepel en Manon wist door haar aanstekelijke enthousiasme de luisteraars snel mee te nemen in het gesprek met onze gastsprekers. Ze heeft de gesprekken tijdens dit event uitstekend geleid en we hebben overigens goede reacties gehad van onze leden.

Karin Hoppzak

organisatie nieuwjaarsbijeenkomst 2023

Manon ken ik al langer en weet dat ze een publiek enthousiast kan benaderen en enthousiasmeren. Nu was ik op zoek naar iemand die een spel op maat kon maken en kon presenteren voor een ondernemende groep dames en heren. Dit vergde wat voorbereiding en de groep was vooraf al enorm nieuwsgierig gemaakt. Het resultaat was top! Competitief, grappig en leerzaam was dit een geslaagd intermezzo voor de nieuwjaarsbijeenkomst voor de leden van de Table of 20 met hun partners.

 

Edwin van Gastel

Senior lecturer en teamleider bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Een studiedag voor 150 onderwijsprofessionals en studenten over eigenaarschap in een dynamische wereld vraagt om een dagvoorzitter met passie en enthousiasme. Manon heeft als alumna van onze opleiding volle bak passie gegeven door vanuit haar eigen ervaring de dag te starten. Hoe was het voor haar als student en als jonge professional in de afgelopen jaren. Je merkte aan haar dat ze zich goed had voorbereid op de centrale sprekers en invulling had gevonden om onderdelen aan elkaar te verbinden. Ook kon ze mooi de verbinding leggen tussen de studenten en de docenten door vragen te stellen en antwoorden op te halen. De hele dag droeg ze volledig van begin tot het einde. Het was een eer om haar zo te zien staan.

Marloes, Marc en Maloe

Projectleiders KeiGezond Noord en Midden Limburg

Manon zet zich voor de volle 100% in voor het evenement waar ze aan werkt. En dat doet ze niet alleen door haar rake praatjes tijdens, maar ook door de gedegen voorbereiding en afronding. Manon creëerde als dagvoorzitter van de Kick-off Keigezond Noord en Midden Limburg de perfecte setting. Ze triggerde de aanwezigen met rake cijfers. Betrokken professionals nodigde ze uit om hun persoonlijke motivatie waarom ze zich inzetten voor Keigezond te vertellen. Zelfs jongeren voelden zich, onder ander door de uitnodigende en bemoedigende houding van Manon, comfortabel genoeg om hun moedige verhaal te doen.

Rudy Papo

Ludus Outdoor - Concepts

Voor ons was 11 juni 2023 de eerste samenwerking met Manon. Twee van onze activiteiten zijn tijdens een personeelsfeest ingezet op een mooie locatie in het zuiden van het land. De communicatie verliep soepel en duidelijk. Bij vragen of onduidelijkheden werd er snel geschakeld. Op de dag van op- en afbouw zijn we enthousiast ontvangen. Het terrein zag er mooi uit en de sfeer was goed, daar zat veel werk en passie in. Open, eerlijk, fijne communicatie, passie en enthousiast… kortom dank voor de fijne samenwerking en graag tot een volgende! Wie weet als een begeleider tijdens een van onze activiteiten.

Ebby van Holland-Pieck

Eigenaar Moves102; House of dance & workouts

Tijdens onze dansshow hebben we de presentatie helemaal uit handen kunnen geven aan Manon. De presentatie was duidelijk én professioneel. Met haar humor en enthousiasme kreeg ze de hele zaal mee, maar ook liet Manon zien dat ze oplossingsgericht is en veel creatieve ideeën heeft. De communicatie verliep erg prettig. Wij zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Manon. 👉🏽 10/10

×